om os

Hvem er vi?

Anders Hansen Automobiler startede i 1998 i Bryndum og flyttede i 2005 til nye bygninger på Tarp Byvej 6C lidt nord for Esbjerg. Senest er en 1000 m2 opvarmet udstillingshal blevet opført i 2011, hvor der udover bilsalg også er indrettet værksted til reparation af person- og varebiler samt vores egen vaskehal.

Vi har altid 60 – 70 nyere brugte biler og varevogne at vælge imellem, som alle er omhyggeligt udvalgt, og efterfølgende klargjort og serviceret på eget værksted.

Vores speciale er fornuftige familiebiler, der er 3-6 år gamle, hvor man får “meget bil for pengene”. Derudover har vi altid et udvalg af 30 – 40 nyere topklargjorte erhvervsbiler med markedets bedste leasingbetingelser.

Vi er hele tiden på jagt efter de helt rigtige biler, men finder du ikke lige det du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan altid tilbyde markedets bedste finansiering – så hvad enten du ønsker leasing, variabel- eller fast rente har vi altid et godt tilbud til dig.

Kom ud og tag et kig på vores brugte biler i Tarp, Esbjerg. vi glæder os til at se dig!

medlem af dbfu

Vi er medlem af DBFU – Dansk Bilforhandler Union 

Foreningen blev dannet af brugtvognsforhandlere, som havde et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til forhandlere af brugte biler i Danmark. Det skulle være trygt at købe en brugt bil i Danmark. Ønsket blev startskuddet for DBFU, hvis formål var at skabe bedre vilkår for både forbruger og forhandler.

Allerede fra foreningens begyndelse blev der stillet store krav til DBFUs medlemmer. Det var kun troværdige, kompetente og professionelle brugtvognsforhandlere, som kunne blive medlem af vores forening. Et medlemskab i DBFU fungerede således som køberens garanti for en sikker handel, og det gør det stadig i dag, da vi fortsat stiller de samme høje krav til vores medlemmer.

Vi støtter lokalt

Vi er stolte over at kunne sponsorere lokalt SGI Fodbold/SGI Fitness. Varde Idrætsforening og Varde Håndboldklub. 

Besøg deres fodbold hjemmeside på:  www.sgi-fodbold.dk

Besøg deres fitness hjemmeside på  www.sgifitness.dk

Besøg Varde Idrætsforening på:   https://www.vardeif.dk/

Besøg Varde Håndboldklub på:    https://vardehk.dk/